en
JAY LUMEN
03.21 szo JAY LUMEN w/ PRTGL + StereA

Az elmúlt félév egyik legnagyobb Amperes bulija volt, amikor a The Subs mellett nálunk járt Jay Lumen. Hogy pontosak legyünk, annyira jó volt az az este, hogy még ott, hajnalban lekötöttük Jay Lument egy újabb alkalomra – úgyhogy március 21-én jöhettek repetázni!

 Jay Lumen a nemzetközi színtéren az egyik legismertebb és legelismertebb magyar dj és producer. A Drumcode, 100% Pure és az Off Recordings címereivel a vállán érkezik az Amperbe, hogy a minőségi elektronikus zene jegyében játsszon nekünk. Az elmúlt évek során nem egy egyszerű dolgot vitt véghez: úgy tudta elérni, hogy világszerte ismertté váljon a neve, hogy közben megmaradt az undergroundosabb hangzásvilágánál. Producerként rendre a Beatport toplistáit döngeti a techno és tech-house kategóriákban, a stúdióból kilépve pedig bejárta már hazánk mellett az Ibizai klubokat és megismertette magát az ausztrál és amerikai közönséggel egyaránt. Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéja során egyedüli magyarként állt a színpadra, és ha már a nagy neveknél tartunk, a soundcloud profiljára látogatva láthatjátok, hogy nemrég Green Velvettel készített közös számot! 

Természetesen a helyi hősök sem maradnak ki a buliból! Ezúttal PRTGL és StereA áll majd be a sokat látott pultunk mögé, hogy a house zenék dallamosabb, vokálosabb irányából közelítve táncoltassanak meg jól mindenkit.

Ugyan február óta minden szombaton áram alatt az Amper, de ez egy akkora este lesz, hogy külön generátorokat is a hálózatra fogunk kötni, hogy Jay Lumen számait elbírják. Kapunyitás este 10-kor, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel