en
05.09 pén JOSÉ PADILLA + Infragandhi w/ DAIDAI Esemény leírása

Amennyire vártuk az Amper Klub múlt októberi nyitását, legalább ennyire be vagyunk sózva május kilencedike kapcsán – ekkor fog egy új helyszínnel bővülni az elektronikus zenei dokkolóállomásunk, méghozzá konkrétan egy csodaszép kerthelyiséggel! Amellett, hogy kellemes nyári fuvallatok közepette koktélozhattok majd, miközben a csillagokat bámuljátok, a szabadtéri dj pultunkban is hasonlóan erős felhozatalra számíthattok, mint amit a fél éves működésünk során már megszokhattatok.

Persze, a kert hangulata egészen más lesz. Az intenzívebb, durvább hangzásvilágot meghagyjuk a lenti morcos Funktion-One felszerelésünknek, míg a kertben a kellemesebb zenékre helyezzük a hangsúlyt. Egy kis lélekmelengető, finom house, némi lounge, kellemes jazz betétekkel tarkított hip hop, és minden, ami megfelelő aláfestés lehet egy beszélgetéshez vagy napfelkeltéhez – erről fog szólni a kert.

Hogy kellőképp demonstráljuk, mire is gondoltunk, azt a dj-t hívtuk el a kertünket felavatni, aki az ibizai hajnalokat is legendássá tette. A Café Del Mar arculatának meghatározója, egykori rezidense és a válogatássorozatának elindítója, azaz maga José Padilla fog május 9-én Pécsre érkezni, hogy zenéljen nekünk!

Bármiféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy José Padilla a világ egyik legismertebb dj-e, akinek neve egybeforrt az ibizai Café Del Mar klubbal. Rezidenciája kezdetén csak egy hajnali időpontot kapott, ám erre korántsem tekintett hátrányként. Rövid idő elteltével a bulik után megfáradt fiatalok egyik legkedveltebb ejtőző helyévé vált, ahol a roppant jóízléssel kevert atmoszférikus, chillout számok vezették át a látogatókat az éjszakából a reggelbe. 

Ugyan az ibizai székhelyét José Padilla már rég elhagyta, de ez nekünk csak jó hír, hiszen így elhívhattuk Pécsre, és az Amper Kert nyitójánál jobb alkalmat nem is találhattunk volna erre. A belépőáraink továbbra sem fognak változni, csak épp májustól kezdve egy új helyszínnel, egy új dj pulttal, no és persze egy extra bárral és a leghangulatosabb zenékkel fogunk várni titeket egész nyáron!

Valamint azt se felejtsük el, hogy a kert mellett a klub főterme továbbra is üzemelni fog, ahogy azt eddig is megszokhattátok. Ez alkalommal például a budapesti Deck Attack vezetője, Infragandhi lesz a vendégünk. Bármiféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ő minden létező zenét ismer, hiszen a dj pult mellett a rádiós műsorszerkesztői szék a másik fő állomása – de ezt már jól ismerheti mindenki, aki rendszeres hallgatója a Petőfi Rádiónak. Hozzánk egy tánc-orientált, house-os, nu-discós szettel fog érkezni, úgyhogy célszerű lesz elővenni a szekrényből a fekete lakkcipőt! 

A pécsiek képviseletében pedig a DAIDAI négyese érkezik majd a klubba: Journey Blage, Komfort, Ned Manish és Peter Hyde igényesen összeválogatott elektronikus dínom-dánomján a dögös house és minimál keveredik a bűnözős funkkal és egy hangyányit a disco utánérzésű számokkal, úgyhogy hatványozottan jól fog jönni, ha a táncolós cipőtökben érkeztek!

img_8560

mg_8605

mg_8607

mg_8636

mg_8651

mg_8683

mg_8689

mg_8698

mg_8730

mg_8737

mg_8744

mg_8783

mg_8785

mg_8790

mg_8794

mg_8805