en
JUST HER (UK)
10.28 szo JUST HER (UK) w/ BØC + illben

Október 28-án az őszi partiszezon egyik legizgalmasabb estéjére lehet számítani, az Amper Klubba érkezik ugyanis a brit elektronikus zenei szcéna legújabb felfedezettje, Claire Spooner aka Just Her!

A Him_Self_Her duóból kivált Just Her zenei palettája nagyon sokszínű – szettjeiben a vokálos house-tól kezdve, az okos elektronikán át, a minimalisztikus elemekkel tarkított technóig minden fellelhető. Producerként is egyre nagyobb sikereket tudhat magáénak, zenéi olyan neves kiadóknál jelennek meg, mint a Toolroom Records, Crosstown Rebels, vagy az Oliver Koletzki által vezetett Stil Vor Talent, miközben rendszeresen megjárja a Beatport toplistáit és visszatérő vendég a BBC Radio 1 „Essential New Tune” rovatában is. Hihetetlenül ízléses, kifinomult szettjeivel bejárta már Európa legnagyobb klubjait, a Czinderi utcában is emlékezetes bulit fog kanyarítani, az egészen biztos!

A főattrakció fel- és levezetéséről ezúttal helyi hősök fognak gondoskodni: a BETWIXT underground elektronikus zenei műhely alapítója és vezetője, BØC és a csapat négynegyed különítményének zászlósa, illben fog a beton dj pult mögé állni, hogy az éppen aktuális kedvenceikkel táncoltassanak meg mindenkit!

Oszd meg a többiekkel