en
KEITH & SUPABEATZ (IT)
11.23 szo KEITH & SUPABEATZ (IT) W/ Slap in the Bass + TAFO + DJ MELLOW

A novemberi időpont ellenére az Amper Klub egyik legforróbb bulija várható, mely a reszelős elektró és a döngölő mélyek jegyében fog telni. Az olasz Keith & Supabeatz mellett a hazai, de külföldön is egyre nagyobb sikereket elérő Slap in the Bass fog fellépni, valamint nálunk fog debütálni a duó egyik felének szóló projektje, a TAFO.

A Keith & Supabeatz egy olasz producer és remixer duót takar, akik az elektronikus zenét a táncolhatóbb végénél ragadják meg. A főként electro alapokra építkező, ám a hip-hoptól a house-on és a trópusibb műfajokon keresztül rengeteg zenei hatás megtalálható a szettjeikben, energikusságban azonban egyik kiadványuk sem szenved hiányt. Számos megjelenést találhatunk tőlük a Fatboy Slim alapította Southern Friend kiadónál, valamint a sajátos hangzásvilágukkal az utóbbi években meghatározóvá váló No Brainer Recordsnál is. Az olasz párosunk szintén az „ismered, még ha nem is tudsz róla” kategóriába sorolandó. A Slap in the Bassel közös Smoka című számuk, vagy Don Rimini Whatever című számából készített remixük is rengeteget pörgött már a Pécsi éjszakában is.

A veszprémi Slap in the Bass producer és dj duó abban az érdekes helyzetben van, hogy külföldön ismertebb, mint Magyarországon. Valahol ez nem meglepő, hiszen a No Brainer Recordsnál jelennek meg sorra kiadványokkal, így a számaik rengeteg emberhez eljutnak. Zenéjükben az electro, a uk funky, a bass music és a balkáni hangzások egyaránt keverednek, szettjeikben pedig csak fokozzák a számaik amúgy is húzós hangulatát. Persze, ezt annyira nem kell bemutatni, hisz többször is jártak már Pécsett és mindig hatalmas bulit csináltak. Legutóbb tavaly januárban jártak városunkban, épp itt volt az ideje egy újabb vizitnek. Külön öröm, hogy egy TAFO szettet is hallani fogunk az Amperben: a Slap in the Bass egyik felének önálló projektjéről van szó, ahol a house és bass music stílusok kapják a főszerepet.

Tehát, egy olyan estére számíthattok, ahol nem kell kompromisszumot kötni az előremutató hangzások és a jó hangulat között. Három nemzetközi szinten is elismert előadó fog nálunk járni, hogy reszelős nyári fesztiválhangulatot hozzanak a novemberbe.

Oszd meg a többiekkel