en
11.23 szo KEITH & SUPABEATZ (IT) W/ Slap in the Bass + TAFO + DJ MELLOW Esemény leírása

A novemberi időpont ellenére az Amper Klub egyik legforróbb bulija várható, mely a reszelős elektró és a döngölő mélyek jegyében fog telni. Az olasz Keith & Supabeatz mellett a hazai, de külföldön is egyre nagyobb sikereket elérő Slap in the Bass fog fellépni, valamint nálunk fog debütálni a duó egyik felének szóló projektje, a TAFO.

A Keith & Supabeatz egy olasz producer és remixer duót takar, akik az elektronikus zenét a táncolhatóbb végénél ragadják meg. A főként electro alapokra építkező, ám a hip-hoptól a house-on és a trópusibb műfajokon keresztül rengeteg zenei hatás megtalálható a szettjeikben, energikusságban azonban egyik kiadványuk sem szenved hiányt. Számos megjelenést találhatunk tőlük a Fatboy Slim alapította Southern Friend kiadónál, valamint a sajátos hangzásvilágukkal az utóbbi években meghatározóvá váló No Brainer Recordsnál is. Az olasz párosunk szintén az „ismered, még ha nem is tudsz róla” kategóriába sorolandó. A Slap in the Bassel közös Smoka című számuk, vagy Don Rimini Whatever című számából készített remixük is rengeteget pörgött már a Pécsi éjszakában is.

A veszprémi Slap in the Bass producer és dj duó abban az érdekes helyzetben van, hogy külföldön ismertebb, mint Magyarországon. Valahol ez nem meglepő, hiszen a No Brainer Recordsnál jelennek meg sorra kiadványokkal, így a számaik rengeteg emberhez eljutnak. Zenéjükben az electro, a uk funky, a bass music és a balkáni hangzások egyaránt keverednek, szettjeikben pedig csak fokozzák a számaik amúgy is húzós hangulatát. Persze, ezt annyira nem kell bemutatni, hisz többször is jártak már Pécsett és mindig hatalmas bulit csináltak. Legutóbb tavaly januárban jártak városunkban, épp itt volt az ideje egy újabb vizitnek. Külön öröm, hogy egy TAFO szettet is hallani fogunk az Amperben: a Slap in the Bass egyik felének önálló projektjéről van szó, ahol a house és bass music stílusok kapják a főszerepet.

Tehát, egy olyan estére számíthattok, ahol nem kell kompromisszumot kötni az előremutató hangzások és a jó hangulat között. Három nemzetközi szinten is elismert előadó fog nálunk járni, hogy reszelős nyári fesztiválhangulatot hozzanak a novemberbe.

dsc_0035

dsc_0036

dsc_0037

dsc_0040

dsc_0059

dsc_0088

dsc_0110

dsc_0115

dsc_0132

dsc_0160

dsc_0165

dsc_0227

dsc_0288

dsc_0296

dsc_0308

dsc_0312

dsc_0316

dsc_0379

dsc_0438

dsc_0474