en
Klangkuenstler (DE)
09.22 szo Klangkuenstler (DE) w/ Hahnus

Az európai klubélet szívéből, Berlinből érkezik Pécsre, az Amperbe szeptember 22-én KlangKuenstler, hogy egy pörgős house szettel vegyen le mindenkit a lábáról.  

Az Oliver Koletzki kiadójához közel álló producer és dj a Stil vor Talent legkirobbanóbb előadói közé tartozik. Könnyed dallamok, kemény basszusok és kellemes vokálok elegye alkotja a berlini brand lelkét, amit KlangKuenstler tökéletesen képvisel. 

A mindig vidám és a zenéhez extrém lelkesedéssel közelítő művész megjelenéseivel természetesen bevette már a Beatport Tech House listájának csúcsát, miközben Európa összes neves klubját végigjárta a Watergate-től a Razzmatazzig. És persze az is árulkodó, ha a nevére keresve egy Boiler Roomos felvételt dob ki elsőként a Google, ami csak azoknak adatik meg, akik az elektronikus zenék legmagasabb szintjét képviselik. 

Ez az este a német hangzásvilágról szól, így a pécsi dj is német lesz. Hahnus techno számai fogják KlangKuenstlert kiegészíteni, hogy egy pillanatra se szakadjon meg a négynegyedes lüktetés! 

Oszd meg a többiekkel