en
KOVARY
06.20 pén KOVARY

Ahogy beljebb haladunk a nyárban, egyre forróbb hangulatú bulikkal fogunk titeket várni az Amper Kertben! Június 20-án például a Neo frontembere, a meglehetősen sajátos, a trópusi basszusokat house és disco elemekkel ötvöző stílusáról elhíresült Kovary lesz a vendégünk.
A Neo mellett dj-ként 2006 óta járja Kovary az országot és ez idő alatt egy igencsak impresszív fellépési listát gyűjtött össze magának, hogy a megjelenéseiről ne is beszéljünk. Megfordult egy színpadon a Justice, a 2ManyDJs, Fake Blood és a Knife Party társaságában is, miközben az összes nagyobb hazai fesztivált rendre végigturnézta, és persze bejárta a budapesti és vidéki klubok jelentős részét.

Népszerűsége nem meglepő, hiszen zenéje nehezen hasonlítható össze bárki máséval az országból. A Beatport toplistáiban rendszeresen fellelhetőek a szerzeményei, melyeket a hazai rádiók is előszeretettel pörgetnek függetlenül attól, hogy éppen milyen stílusban kalandozik. A nu-disco és house mellett a trópusi basszusok és a moombahton fenékrázó ütemei is éppúgy megjelennek a zenéiben, roppant érdekes ízt adva a fellépéseinek. Saját számai mellett persze rengeteg remixet is készített, úgyhogy nem kell meglepődni, ha a kellemes elektronika hátteréből egyszercsak egy AC/DC, Compact Disco vagy Hangmás szám alapjait véljük felfedezni. 

De talán ezt nem is kell túlragoznunk, hiszen Pécsett is jópárszor megfordult már – elég csak a Pécsi Est Caféra vagy a Pécsi Egyetemi Napokra gondolni. Június 20-án pedig az Amper Kert is lekerül Kovary bakancslistájáról, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel