en
KRAFTY KUTS
12.06 szo KRAFTY KUTS w/ METHA + Rufus + GregS

Nem bírjuk leplezni, hogy mennyire izgatottak vagyunk emiatt: a Krafty Kuts fel fog lépni az Amperben! A breakbeat egyik legnagyobb alakja – polgári nevén Martin Reeves – okkal visszatérő vendég hazánkban, hiszen mindig elképesztő szettekkel bombázza a közönségét, és elképesztően örülünk, hogy ezt Pécsett is átélhetjük december 6-án.

A Freestylers-szel vagy a Stanton Warriors-szal nyugodt szívvel említhetjük egy lapon a nevét – egy Krafty Kuts buli nagyjából azt jelenti, hogy a kellőképp dallamos basszusmasszásra addig fogunk táncolni, amíg a lábaink bírják. Martin producerként és dj-ként is elnyert minden díjat, amit csak el lehet nyerni, a Beatport listáinak az élén landol nagyjából minden megjelenése. Amikor pedig nem a legújabb számaival és remixeivel árasztja el az internetet, akkor az Instant Vibes kiadójának új lemezeivel borzolja a kedélyeket.

Tekintve, hogy már egy évtizede a szakma élvonalába tartozik, nyilvánvaló, hogy szettjei mindig kirobbanóak. A lazább, dallamosabb-funkosabb betétektől a velőtrázó elektró darálásig, vagy épp a szanaszét tört ritmusokig bármerre el tud kalandozni, amerre épp a közönség viszi. Így csak annyit mondunk, a december hatodika hatalmas lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Jegyárak:

PTE: 600 FT
Külsősöknek elővételben: 800 Ft, a helyszínen: 1000 Ft.

Oszd meg a többiekkel