en
La Fleur (S)
10.13 szo La Fleur (S) w/ Avika, Nash K
Az abszolút kirobbanó techno és a dallamos house zenék fogják az este gerincét, szívét és lelkét alkotni az Amperben, miközben ismét egy újabb név kerül a Pécsett járó külföldi előadók hosszas listájára. La Fleurt Európa-szerte a legelőremutatóbb dj-k között tartják számon, míg ugyanez budapesti viszonylatban elmondható Avikáról, Nash K-t pedig a pécsiek már reméljük jól ismerik.
 
La Fleur közösen tölti rezidenciáját Hot Since 82-vel Ibizán, valamint rezidens a Watergate-ben is (a legendás berlini klub színeiben jött a Balaton Soundra is fellépni). Franciaországban Laurent Garniernek nyitott, a paraguayi Boiler Room szettje pedig kötelezően ajánlott… a listát még folytathatnánk, de a lényeg így is átjön: La Fleur hihetetlen érzékkel válogatja a számait, hogy a fülledt ibizai éjszakákat még fülledtebbé tegye, miközben a legfinnyásabb berlini közönség is ünnepli. A nyers és elemi techno élét könnyed vokálokkal tűzdelt house számokkal tompítja, hogy a bulijai egyszerre legyenek erőteljesek és táncolhatóak, szakkifejezéssel élve: rettentő dögösek. A bulira készülve érdemes meghallgatni a saját számait, kiadója, a Power Plant, által felkarolt producerekkel egyetemben!
 
Avika a Be Massive, She Fire, Herz! és Switch bulik állandó résztvevője, így az Amperben is és a BETWIXT eseményein is megfordult már nem egyszer és az is garantált, hogy nem most fog jönni Pécsre utoljára. Rendkívül technikás dj-t köszönthetünk a személyében, egy másik alteregójával a hazai drum’n’bass szcénában ugyanannyira kihagyhatatlan, mint amennyire Avikaként a négynegyedek világában. Nash K pedig a BETWIXT bulik partifelelőse, aki mindig a legpörgősebb, legtáncolósabb techno szetteket prezentálja!
 
Ha csak havonta – vagy évente – egyszer jársz el bulizni és biztosra szeretnél menni, ebben az estében biztos nem fogsz csalódni! 

Oszd meg a többiekkel