en
LEE VAN DOWSKI (CH)
02.07 szo LEE VAN DOWSKI (CH) w/ Karanyi + Mellow

Februártól minden szombaton áram alatt az Amper! Ezentúl nem fogunk titeket igényes elektronikus zenei rendezvények nélkül hagyni egy hétvégén sem! Az elmúlt hónapok irányvonalát fogjuk az új évben is követni, főként house, techno és electro producerekre, dj-kre koncentrálva. Rengeteg finomságot táraztunk be nektek a következő fél évre is, de egyelőre csak egy nevet lövünk le: február 7-én Lee Van Dowski fogja megnyitni az Amper Klub 2015-ös szezonját!

Lee Van Dowski egy francia úriember, akinek a zenéjére egész biztosan táncolni fogtok. A négynegyedek világában mozog és a németek telt, atmoszférikus hangzásvilágát a britektől elcsent laza dallamokkal vegyíti, minek köszönhetően egyszerre teljesen magával ragadó és kellőképp döngölős is. Ha szeretitek azokat a szetteket, melyek kiragadnak a világból és kézen fogva vezetnek a kellemes bólogatástól a tombolás felé, itt a helyetek! Egy diplomás hangmérnökkel van egyébként dolgunk, úgyhogy az ő kezei alatt tökéletesen fog szólni minden egyes hang, erre mérget vehetünk.

Pályafutását Luciano kiadójánál, a Cadenzánál kezdte, de járt Ellen Allien BPitch Controlljánál is, legutóbb pedig a Mobilee Recordshoz szerződött le, miközben a klasszikus deep house és minimal techno jellegzetességeit ötvöző lemezeit sorra jelentette meg. Az elmúlt években nem volt meglepő, ha több ezer fő előtt jelent meg a színpadon, de ezek, a basszusokkal a lelkünket is megrezgető zenék egy alacsony, ám a méretéhez képest indokolatlanul bitang hangcuccal felszerelt helyeken szólnak a legjobban, lehetőleg villódzó ledekkel megtámogatva. Avagy, az Ampernél nem is találhatnánk jobb helyet Lee Van Dowski pécsi fellépésére.

Oszd meg a többiekkel