en
Lilly Palmer (CH)
03.16 szo Lilly Palmer (CH) w/ Yvel & Tristan, Obrotka

Zürichből indult, majd egyre inkább az amszterdami underground klubéletben talált otthonra a szupertehetséges lány, aki március 16-án minden bizonnyal az Amper Klub fejét is elcsavarja majd. Lilly Palmer mindennapjait mindig is meghatározta a zene iránti rajongása, 2015 óta viszont teljes egészében az elektronikus zene jelenti az életét. Azóta járja európa klubjait, szettjeit a teljes zenei szabadság, a légiesen könnyed, tiszta elektronika és a természet mély, örvénylő és zabolázatlan dinamikája jellemzi.

Az Yvel & Tristan páros többször is járt már nálunk, sikerük titka talán a sajátos zenei kettősség: duójuk egyszerre taszít a mélybe nyers hangokkal, ördögi zajokkal és repít önfeledt, boldog táncba. Yvel inkább a morcosabb, súlyosabb zenéken pörög, míg Tristan vidám, szellős house futamokkal támad, így a finom bólogatástól a könnyű táncizáson át a vad ugrálásig mindenfelé elvezetik közönségüket.

Obrotka aka Goodspeed nevét jól ismerheti a pécsi közönség is, hiszen a magyar elektonikus zenei világ hőskorában a város legendás klubjainak rendszeres vendége volt, illletve ő az Astronaut Music kiadó alapítója és vezetője is egyben.

Oszd meg a többiekkel