en
LUDMILLA
02.28 szo LUDMILLA w/ Sirmo + Aftershock

A február 28-ra eső szombaton is áram alatt lesz az Amper, és egy nagy elmaradásunkat fogjuk pótolni. A naptárral hosszasan szemezve rájöttünk, hogy már időtlen idők óta nem járt Ludmilla a városban! Úgyhogy, a brékek legfőbb hazai helytartóját betársítottuk Sirmóval és az Aftershock-kal, hogy csapjanak nekünk egy merész partit.

Ludmilla amikor nálunk jár, mindig majd’ szétrobbantja a helyet. Kiadójánál, az Ayra Recordingsnál sorra jelennek meg a nemzetközi színtér élvonalába tartozó lemezek, melyek közül jópárat ő maga jegyez. Fellépésein pedig hihetetlen könnyedséggel és tökéletes érzékkel rakja egymás után azokat a számokat, amik miatt még annyi időre sem tudjuk elhagyni a táncteret, hogy kiszaladjunk egy cigire.

Sirmo eközben sorra gyűjti a külföldi kiadóknál a megjelenéseket. Miközben a Rinse.fm-en gyakorlatilag rongyosra pörgetik a számait, épp a Fat! Records és az Overcooked Records felhozatalának listájára került fel. Persze, az Amperbe inkább azért hívtuk, mert imádjuk a basszus-zenék táncolhatóbb végét megragadó szettjeit.

Az Aftershock nevét pedig ugyan még csak ízlelgetjük a pécsi partiéletben, de a srácok már szintén begyűjtöttek maguknak jópár elismerésre méltó megjelenést például Lazy Rich kiadójánál, illetve a Ballantine’s Music Awardson is jelölték őket, mint az év felfedezettje. A zúzós electro-breaks-világvége szettjükkel pedig jó eséllyel le fogják tépni a fejünket.

Oszd meg a többiekkel