en
LUDMILLA
10.01 szo LUDMILLA w/ Aftershock + Kelle
Jókora tombolás van kilátásban október elsején is, hiszen Ludmilla, az Aftershock és Kelle érkezik az Amperbe, hogy megkapjuk tőlük az electro és breaks adagunkat!
 
Ludmilla nevét itthon és a környező országokban is nagyon jól ismerik, köszönhetően egyrészt kiadójának, az Ayra Recordingsnak – mely megjelenései rendre a Beatport breaks listájának első helyét ostromolják – másrészt pedig elképesztő szettjeinek. A vokálosabb, dallamosabb számokat és a kőkemény trekkeket tökéletes érzékkel váltogatja, így hiába is próbálkozunk, nem bírunk elszakadni sosem a tánctértől, amíg ő zenél!
 
Ludmilla mellett a maga körül egyre nagyobb port kavaró pécsi Aftershock is benéz újra hozzánk! A srácok nem csak saját kiadóval büszkélkedhetnek, de olyan külföldi nevek játsszák évek óta a zenéiket, mint például Hardwell, Dyro, Far Too Loud vagy épp Lazy Rich.
 
Kelle egy pécsi producer, aki drum’n’bassben, breakbeatben, elektróban utazik többnyire, és számai olyan helyeken jelentek meg, mint a Spinnin’ Records, az Alter Ego, vagy épp az Ayra Recordings. Ahogy ebből a listából láthatjátok, a nemzetközi szinten is az élvonalba tartozó kiadókról van szó, mely jól jelzi, hogy zenésztársával, Juhával milyen profi szinten van az október elsejei buli harmadik fellépője is.
 
Október elsején igencsak súlyos tombolásra van tehát kilátás, melyre várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel