en
LUDMILLA
02.08 szo LUDMILLA W/ BRSK

Kevés olyan DJ van az országban, aki mindig jó bulit csinál: függetlenül attól, hogy egy konyhában zenél két bakeliten egy spontán házibulin vagy egy hatalmas arénában, több ezer ember előtt, a hangulat mindig remek lesz. Valószínűleg már kitaláltátok, hogy Ludmilláról beszélünk. Szettjeiben főképp a breakbeat, breaks és electro számok szoktak nagyobb szerepet kapni, de ezt nem is kell túlragoznunk, valószínűleg nincs olyan köztetek, aki nem hallotta még zenélni. Ha pedig mégis lenne, akkor itt a remek alkalom, hogy bepótoljátok és megismerkedjetek hazánk azon kevés dj-inek egyikével, aki külföldön is egyre nagyobb sikereket ér el.

A lemezjátszók mellett a stúdióban is otthonosan mozog Ludmilla, hiszen Beatmannel közös kiadójuk is van, az Ayra Recordings, amit a breaks rajongóinak szintén nem kell bemutatni. A Beatporton is számos listavezető megjelenést tudhatnak magukénak (ilyen például a Hyper – The End, vagy Paul Oakenfold – Tokyo című számához készített remixük), de a Breakspollon bezsebelték már az év legjobb kiadójának, legjobb remixének és legjobb számának járó díjat is. DJ-ként pedig Ludmilla a környező országokat is bejárta, miközben olyan nevek mellett lépett fel egy színpadon, mint Pendulum, a Stanton Warriors, John B, Evil Nine vagy épp Skrillex, csak hogy pár nevet említsünk.

Kevés olyan DJ van az országban, aki itthoni és nemzetközi szinten is osztatlan elismerésnek örvend, az egyikük pedig minden kétséget kizáróan Ludmilla. Nagyon várjuk, hogy februárban újra Pécsre látogasson és reméljük, hogy ezzel ti is így vagytok!

Persze, a helyi erők sem maradhatnak el ez alkalommal sem. Ludmilla előtt a feltörekvő pécsi dj-k közül BRSK fogja a hangulatot némi future-technóval és electróval fokozni

Oszd meg a többiekkel