en
Ludmilla
11.09 szo Ludmilla

Hosszas kihagyás után nagy örömmel jelentjük be, hogy újra Pécsre látogat Ludmilla! Lassan már a harmadik generáció nőhet fel a szettjein, melyek a breakbeat és az újkeletűbb electro stílusokat is körbeölelik, miközben Beatmannel közös kiadójuk, az Ayria Recordings megjelenései egyre nagyobb sikereket érnek el.

A Beatman and Ludmilla számok a breaks stílusban jártasak számára egész biztosan jól ismertek, hiszen a Beatporton is számos listavezető megjelenést tudhatnak magukénak (ilyen például a Hyper – The End, vagy Paul Oakenfold – Tokyo című számához készített remixük), de a Breakspollon bezsebelték már az év legjobb kiadójának, legjobb remixének és legjobb számának járó díjat is. DJ-ként pedig Ludmilla a környező országokat is bejárta, miközben olyan nevek mellett lépett fel egy színpadon, mint Pendulum, a Stanton Warriors, John B, Evil Nine vagy épp Skrillex, csak hogy pár nevet említsünk.

Kevés olyan DJ van az országban, aki itthoni és nemzetközi szinten is osztatlan elismerésnek örvend, az egyikük pedig minden kétséget kizáróan Ludmilla. Legutóbb a PEN-re hívtuk, ám azóta már eltelt fél év, így nagyon várjuk, hogy november 9-én újra találkozhassunk vele az Amperben!

Külön öröm, hogy az éppen külföldről haza látogató Oshee is meg fog fordulni a pult mögött Ludmilla mellett az este folyamán, mint ahogy azt a pécsi partiélet hőskorán tette annyiszor. Mióta elköltözött, zenélt már Japánban, Németországban, Görögországban, Horvátországban. Saját számait pedig olyan nevek is pörgetik, mint Guy J vagy Hernan Cattaneo. Mondanunk sem kell, hogy mennyire ritka alkalmak egyike, amikor elkaphatjátok a városban, ne szalasszátok el!

Oszd meg a többiekkel