en
MAGASHOUSE W/ Crazibiza + StereA
04.25 pén MAGASHOUSE W/ Crazibiza + StereA

MagasHOUSE sorozatunk sem szunnyad, továbbra is kiemelt szerepet kapnak az Amperben a minőségi house hazai képviselői. A harmadik felvonás vezénylésére a magyar elektronikus zenei életbe az utóbbi években viharos sebességgel betörő Crazibizát kértük fel, valamint természetesen az est állandó pécsi házigazdája, StereA is meg fog fordulni a lejátszók mögött.

Bár Tommyboy és Agebeat csak 2012-ben indította el közös projektjét, remixeik és kiadványaik száma már három számjegyűre rúg, melyek olyan helyeken jelentek meg, mint a Defected, vagy a Ministry of Sound. Mainstream és underground berkekből is egyaránt válogatnak, így a palettájukon ugyanúgy szerepel átdolgozás a svéd Icona Poptól, mint Deadmau5-tól, Axwelltől, vagy épp Barbara Tuckertől. 

A Crazibiza az egyik legfelkapottabb zenei exportcikkünk, Európán kívül jártak már Új Zélandon, Kínában, Dubaiban, Mexikóban, csak hogy pár helyet említsünk, valamint nemrég értek haza egy röpke, Miamiban megejtett turnéról. Mellettük a MagasHOUSE elmaradhatatlan pécsi szereplője, StereA is lehozza majd a klubba a zenegyűjteményét, úgyhogy április végén sem fogunk minőségi house nélkül a Czinderi utcában. A belépő 600 forint lesz, várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel