en
MAGASHOUSE w/ Stamusic. + StereA
05.17 szo MAGASHOUSE w/ Stamusic. + StereA

MagasHOUSE sorozatunkban ezúttal a brit house hangzásvilága felé vesszük az irányt. Nem újdonság, hogy Disclosure és Duke Dumont számai elárasztották a rádiókat, újra bebizonyítva, hogy a kellemes vokálokkal és pattogós dallamokkal tarkított house zene lehet egyszerre közönségbarát és igényes is. Időközben pedig olyan hazai producerek is feltűntek a színen, akik hasonló hangulatot képviselnek – ilyen például a Stamusic. párosa, akik május 17-én érkeznek majd StereA mellé az Amperbe!

A Stámusz testvérpár 2010-ben kezdte meg közös projektjüket, melynél a house zene könnyedebb, naposabb vonalára összpontosítottak, a budapesti éjszakai életbe pedig tavaly robbantak be igazán. Az egész magyar netet pillanatok alatt körbejárta először a Szécsi Böbével készített számuk, a Go To The Disco klipje, melyet a Clap követett pár hónapja. Közben pedig jópár remixet is maguk mögött tudtak, amiket például az Irie Maffiának és Karányinak készítettek a hazai vonalról, de átdolgoztak Maribou State és Ghostpoet számokat is. Ennek a folyamatnak pedig természetes velejárója, hogy a fellépéseik száma is elkezdett sokasodni, és most már a legtöbb pörgő budapesti szórakozóhelyen visszajáró vendégek, miközben az MR2 rotációjába is bekerültek a számaik.

Az est házigazdája pedig természetesen StereA lesz, aki, mint minden MagasHOUSE-on, most is a kedvenc klubzenéit fogja magával hozni. A belépő ezúttal is 600 forint lesz, várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel