en
MEDIKS (UK) + MC SIRREAL (UK)
04.11 pén MEDIKS (UK) + MC SIRREAL (UK) W/ Wondawulf

Az áprilisi drum’n’bass bulink újra meglehetősen súlyos lesz! Legutóbb egy legendát köszönthettünk LTJ Bukem személyében, április 11-én pedig az új generáció feltörekvői közül hallgathatunk meg egy produkciót, mely biztosak vagyunk benne, hogy pár év múlva a legnagyobb fesztiválok fősávjából fog visszaköszönni: a Mediks lép majd fel az Amperben!

Hárman vannak – Ross, Dan és Rob – és négy deckről játszanak. Számaikra egyaránt hatással vannak az elektronikus zenei szcéna aktuális úttörői, mint a KOAN Sound vagy a Knife Party, de a veteránokhoz is vissza-vissza tekintenek, mint a Prodigy vagy a Pendulum. Előszeretettel használnak vokálokat és dallamokat az utóbbi évekre jellemző wobblerek, basszus szólók és meredek droppok mellett.

Ők talán a legjobb példái annak, hogy a “parti-drámenbész” mit jelent 2014-ben, rajongótáboruk pedig rohamos iramban gyarapszik. Megjelenéseiknkek az AudioPorn Records ad otthont – ahol olyanok társaságában látnak napvilágot a kiadványaik, mint a Dirtyphonics, Hybrid Minds vagy Youthstar. No és persze az egyik legmeghatározóbb zenei portál, a UKF támogatását is élvezik a srácok, úgyhogy a siker elkerülhetetlennek tűnik a számukra.

Továbbá, hogy még inkább tetézzük a jó híreket, egy meglepetést is tartogatunk erre az alkalomra. LTJ Bukem kíséretében itt járt nálunk februárban MC SirReal és annyira imádta a helyet és a bulit, hogy külön kérte, hogy újra felléphessen az Amperben! A Freestylers MC-jének pedig csak nem fogunk nemet mondani. Úgyhogy, a Mediks mellett SirReal is itt lesz velünk áprilisban is!

A magyar frontról pedig egy Pécsett rég nem látott dj-t hívtunk el az alkalomra: a Future Music és Univercity rendezvénysorozatok egyik állandó tagja, Wondawulf fog az Amperbe érkezni, hogy kipróbálja, hogy viszonyulnak a lemezjátszók a dubstep, drumstep és drum’n’bass számaihoz. Április 11-én roppant erős lesz tehát a mezőny, a belépő pedig csak 600 forint lesz, várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel

)