en
Metha All Night Long
02.09 szo Metha All Night Long

Több szempontból is különleges, ha egy dj egy egész estés szettel örvendezteti meg a közönségét. Egyrészt így lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerje a dj pult előtt bulizókat és reakcióikat, másrészt a megszokottnál jóval nagyobb palettáról válogatva bemutathat olyan számokat is, amiket eddig senki sem hallhatott tőle.

Az egész estés szett embert próbáló és egyben nagy felelősséggel is jár, Metha azonban már többször is bizonyította, hogy készen áll a feladatra. A hazai fellépők közül kevesen rendelkeznek akkora pécsi rajongótáborral, mint Metha, így a megjelenők részéről a megőrülés garantált!

Metha a Be Massive feje, dj-ként és producerként a nemzetközi színtéren is egyre jobban ismerik a nevét. Az Amperben is számtalanszor járt, olyan külföldi előadók kíséretében, mint Oliver Huntemann, Charlotte de Witte és Olivier Giacomotto. Akik ott voltak, azoknak hatalmas a mosoly az arcukon, amikor ezek a bulik szóba kerülnek. Ha te még nem mosolyogsz, nem is találhatsz jobb alkalmat arra, hogy megismerkedj Methával! 

Oszd meg a többiekkel