en
MOONWALK (IT)
10.07 szo MOONWALK (IT) w/ Metha, M.Peet

Ha azt mondjuk: Stil Vor Talent, a techno rajongók szemei rögtön csillogni kezdenek, nem véletlenül – az Oliver Koletzki által vezetett német kiadó neve garancia a minőségre, ha pedig arra gondolunk, milyen volt az, amikor maga Koletzki mester állt az Amper Klub pultja mögött, még mindig libabőrösek leszünk.

Hasonlóan nagy durranásra számíthatunk október 7-én: a label egyik legmenőbb produkciója, az olasz Moonwalk páros érkezik az Amper Klubba! Azok után, hogy Milánóban Marco Carola inspirálta őket évekig, rohamtempóban emelkedtek nemzetközi reflektorfénybe: első aktív éveikben olyan kiadóknál jelentették meg zenéiket, mint a Definition, a Kittball, vagy a már említett Stil Vor Talent. A 2016 nyarán napvilágot látott Meteora különösen nagyot dobott a duó ismertségén: a dalt olyan nagyágyúk pörgették a szettjeikben, mint Carl Cox, Pete Tong, Marco Carola, vagy éppen Solomun. Utóbbi támogatása magával hozta azt is, hogy az Orbital című daluk már Solomun kiadójánál, a Diynamic Recordsnál jelent meg, még feljebb tornázva presztízsüket. Szettjeikben általában a tech-house-t és a technot vegyítik, egészen finom, csak rájuk jellemző elemekkel feldobva a szokásos receptet.

Ki mást hívhattunk volna egy ilyen nívós előadó supportjaként, mint közönségkedvenc Metha barátunkat? A Be Massive feje ismét megjáratja sokat látott Funktion One rendszerünket, mi pedig éppen annyira élvezni fogjuk, mint minden egyes alkalommal, amikor lecsábítjuk őt Pécsre.

Hatalmas techno ünnepre van tehát kilátás, várunk mindenkit szeretettel október 7-én az Amper Klubban!

Oszd meg a többiekkel