en
MUZZAIK
04.04 szo MUZZAIK w/ PRTGL + StereA

Tavasszal is minden szombaton áram alatt az Amper, és a madárcsicsergős új évszakot egy kellőképp vidám és táncolós bulival fogjuk köszönteni: velünk lesz a Muzzaik, PRTGL és StereA!

Budapesti vendégünk, a Muzzaik párosa a jókedvet fogja kimaxolni a pörgős, kellemes vokálokra és még kellemesebb dallamokra építő house szettjük során. A Disclosure által a köztudatba robbantott brit vonalról ugyanúgy kapunk majd számokat, mint a döngölősebb, tech-house világából és persze, a gondosan felépített, majd bombaként lecsapó droppok sem maradhatnak el! Tehát, ahogy ez nálunk lenni szokott, ezen az éjszakán sem lesz pihenő. A duó mindkét tagja aktív a kétezres évek eleje óta, 2008-ban az év producere díjat is megkapták, miközben a Spinnin, Greatstuff és a Toolroom kiadóknál is jelentettek meg számokat, azt pedig már valószínűleg meg sem tudják számolni, hogy hány fellépésük lehetett összesen. Egy mérnöki pontossággal kivitelezett szettre számíthattok, ha április első szombatján eljöttök az Amperbe, amit egyhamar biztos nem fogtok elfelejteni.
 
A helyi erők sem maradnak el ezúttal sem! Egész éjszaka a kellemes, jó hangulatot keltő, masszívan vokálos és ugrálós zenéknél fogunk maradni, amiben többek között az ikonikus Közgáz Szerdákról is ismert PRTGL és StereA lesz a segítségünkre.

Oszd meg a többiekkel