en
NOM DE STRIP (UK) + SPACE INHALERZ
03.07 szo NOM DE STRIP (UK) + SPACE INHALERZ

Két dolgot is ünnepelni fogunk március hetedikén! Egyrészt Edinburgh-ból érkezik hozzánk deadmau5 kiadójának, a mau5trapnek az egyik megkerülhetetlen tagja, Nom De Strip. Másrészt pedig születésnapozunk, hiszen a Space Inhalerz fennállásának ötödik évfordulójához érkeztünk el!

A Partysquad, TAI, Mightyfools és Bart B More után a Space Inhalerz születésnapra egy újabb rettenetesen energikus figurával készültünk, csak hogy újra elmondhassuk majd: “szó szerint lebontottátok az éjszaka folyamán a klubot”. Korábban a Stupid Fresh duóból ismerhettük Chris Elliot nevét, 2009-ben pedig a Nom De Strip név alatt szóló projektbe kezdett. Számaival rögtön elnyerte olyan sztárok támogatását, mint a Swedish House Maffia, Tiesto, deadmau5, a Dada Life, Tommy Trash, Wolfgang Gartner… és a listát folytathatnánk. A lényeget azonban így is értitek: egy újabb dallamos, döngölős, fejleszedős bulira számíthattok! 

 
Az alkalmat pedig még különlegesebbé teszi a Space Inhalerz szülinapja. Bizony, már öt éve, hogy a pécsi csipet-csapat havi rendszerességgel felborzolja a kedélyeket. Az alkalomra való tekintettel ezúttal is különös gonddal összeállított szettekre számíthattok boci, ddhd, chromeshelter és SerJoe részéről, de KlaBla is szolgál majd egy kis meglepetéssel a projektorok mögül. Titokzatosak vagyunk, hiszen a Space Inhalerz szülinapokon mindig van valami extra – nem lesz másként most sem – de nem szeretnénk lelőni a poénokat.
 
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez az este is hatalmas lesz, gyertek el!

Oszd meg a többiekkel