en
NORA EN PURE (CH)
03.04 szo NORA EN PURE (CH) w/ PRTGL

A március a dallamos, finom house zene hónapja lesz az Amper Klubban – a tavasz első szombatján mindjárt egy nem mindennapi vendég, a dél afrikai – svájci Nora En Pure látogat el hozzánk!

Nora En Pure a nemzetközi indie dance – deep house szcéna egyik legizgalmasabb alakja. Daniel Portman remixével és You Make Me Float című számával már pályája elején számos rangos elismerést bezsebelt, ám igazán 2013-ban robbant a köztudatba Come With Me című kislemezével, amivel kerek hét hónapig tanyázott a Beatport top 100-as listájában. Azóta számtalan sikeres megjelenést tudhat magáénak, lemezei az Enormous Tunes és a Spinnin’ Record gondozásában jelennek meg, végigturnézta a világ vezető klubjait és fesztiváljait. Nem csak profi producer, hanem dj is – tavaly júliusban a BBC rádió Essential Mix sorozatában is letette névjegyét. Nem is soroljuk tovább az indokokat, a lágyabb, vokálokkal tűzdelt elektronikus zene szerelmeseinek igazi csemege lesz ez az este!

Természetes a helyi erők sem maradhatnak ki a buliból, Nora En Pure mellett PRTGL fogja a legfinomabb house zenéket pörgetni. A belépő éjfél előtt 1000, utána 1300 Forint lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel