en
AMPER NEW YEAR’S EVE
12.31 szo AMPER NEW YEAR’S EVE w/ Olga Korol (UA) + DAIDAI

Természetesen a város első számú és egyetlen, csak elektronikus zenékkel foglalkozó bulibunkere, az Amper Klub is nyitva lesz Szilveszterkor, hogy együtt ünnepelhessünk az év utolsó napján! A legropogósabb techno és house számok lüktetése fog minket átvezetni az új évbe, amiben Olga Korol, az ukrajnai vendégfellépőnk, valamint helyi hősként a DAIDAI csapata lesz a segítségünkre, no és persze több hektoliter pezsgő!

 Ami a télnek a Szilveszter, az a nyárnak a Kazantip Fesztivál, ami egyet jelent az önfeledt szórakozással. Kézenfekvő volt Olga Korolt az év utolsó és egyben legnagyobb bulijára elhívni, hiszen karrierje kezdetén, miután Ukrajnában eléggé ismertté vált, a híres-hírhedt tengerparti fesztivál volt az, ahol többszörös visszatérőként igazán stabil rajongótábort épített ki magának.

Persze, Olga nem érte be pusztán a zenéléssel. Amikor épp nem Ukrajna és Oroszország klubjait járja végig, vagy épp Spanyolországon az Off:Sónar egyik helyszínén lép fel, akkor számokat ír akár egyedül, akár közösen, az ODY Arts producer-kollektíva tagjaként. Emellett a Body Parts kiadót vezeti, ahol a digitális megjelenések mellett bakeliteket is szép számmal adnak ki. Ahogy sejthetitek, Olga Korol egy vérprofi techno és house szettel készül hozzánk, úgyhogy 2017 egész biztosan vidáman fog indulni!

Magabiztosan érkezik Olga Korol mellé a nálunk oly sokat fellépő pécsi négyesfogat, a DAIDAI, akik a dj szettek mellett a producerkedésbe és az élő fellépésekbe is egyre inkább belekóstolnak. A house, techno, disco, funk számaikban pedig most sem fogunk csalódni. Várunk tehát mindenkit sok-sok szeretettel Szilveszterkor az Amperben!

Oszd meg a többiekkel