en
OLIVER HUNTEMANN (DE)
04.18 szo OLIVER HUNTEMANN (DE) Metha + Obrotka + Mellow b2b Don Ravy

Oliver Huntemann. Pécsett. Az Amper Klubban! 

Folyamatosan igyekszünk szemezgetni a meghatározó német producerek közül: járt már nálunk egy veterán legenda, Zombie Nation; egy nemrégiben berobbant új figura, Re.You; egy feltörekvő duó, akiről az elkövetkezőkben még nagyon sokat fogunk hallani, Rhode & Brown. Most, hogy újra a kör elejére értünk, ismét egy elképesztő legendán a sor, és hihetetlen örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Hamburgból egy szeletet Oliver Huntemann fog április 18-án Pécsre szállítani!

 
Oliver Huntemann nem a csillogásról és a rivaldafényről híres. Sötét, tökéletesen komponált techno zenéi ugyan szigorúnak tűnnek, de fellépésein a fémesen minimalista hangzásvilágát a gonoszan búgó dallamokkal mégis úgy tudja ötvözni, hogy egy percig se legyen nyomasztó, sőt. Ő az, aki ridegen fújó északi szelekkel is forró hangulatot tud gyártani, hogy immáron több mint két évtizede folyamatosan arról áradozzon mindenki, aki hallotta, hogy milyen lehengerlő élőben.
 
Két kiadó köthető a nevéhez: egyik az Ideal Audio – itt jelent meg a Dubfire-rel közösen készített Dios című számuk, ami 2008-ban világszerte a köbére emelte a hamburgi dj népszerűségét – valamint a Confused Recordings. Diszkográfiájában pedig a kis- és nagylemezek mellett az Underworldnek, a Chemichal Brothersnek és a Depeche Mode-nak készített remixeket is találunk.
 
A 2015-ös programkínálatunk szerencsére igen erősre sikeredett, de ez az este biztosan az év egyik csúcspontja lesz, ne hagyjátok ki!

Oszd meg a többiekkel