en
OLIVER KOLETZKI (DE)
03.19 szo OLIVER KOLETZKI (DE) w/ BØC + Monkeyneck

Az Amper történetének legnagyobb techno ünnepére készülünk március 19-én, hiszen a berlini Oliver Koletzki fog Pécsett fellépni! A germán elektronika szerelmesei ezt olvasván biztosan elkezdtek izgatottan mocorogni a székükben, hiszen a producer, dj, kiadófönök szettjei mindig lélegzetelállítóak. Hogy tovább fokozzuk a kedélyeket, Budapestről Monkeyneck, Pécsről pedig BØC is zenélni fog nekünk a német vendégünk mellett!

Oliver Koletzki 2005-ben egy pillanat alatt robbant be a köztudatba, miután a Der Mückenschwarm című számából készített 500 darab lemez egyike Sven Väth táskájában landolt. A Cocoon kiadó vezére arra lett figyelmes, hogy ez a szám rendre felrobbantja a táncteret, így rövid úton le is igazolta Olivert, akinek így a száma techno klasszikussá vált. Persze, ekkor már DJ-ként évtizedes tapasztalattal rendelkezett, így korántsem jelentettek problémát a világ összes tájáról hirtelen beérkező felkérések.

2006-ban alapította kiadóját, a Stil vor Talentet, hogy hasonló esélyt adhasson az arra érdemeseknek, mint amilyet ő maga is kapott korábban. Azóta azt csinálja, amit szeret: a kiadó igazgatása mellett hétköznaponként számokat ír, hétvégente pedig a világ legjobb klubjaiban játszik. Szettjei elképesztően energikusak, de a négynegyedek stabil döngölése sohasem válik monotonná, Oliver mindig megtalálja a módját, hogy feldobja a közönséget és folyamatosan magasabb szintekre emelje a bulit.

Budapestről ezen az estén Monkeyneck érkezik hozzánk, aki a house zenék vokálokkal sűrűn tarkított darabjait kedveli, minek megfelelően a Soundcloudjára lépve Chet Faker, Sam Smith és Passed remixekt is találunk tőle a saját számai mellett. Helyi harcosként pedig a Space Inhalerzből, a BETWIXT-ből és még oly sok helyről jól ismert BØC is visszatér a pultba, hogy egy adagnyi hiperhangulatos négynegyeddel tetézze az amúgy sem laza felhozatalt.

Oszd meg a többiekkel