en
OLIVIER GIACOMOTTO (Fr)
04.22 szo OLIVIER GIACOMOTTO (Fr) w/ Metha

Már csak egy karnyújtásnyira van a PEN, de mielőtt kivonulunk a Zsolnay Negyedbe, tartunk még egy erőteljes techno foglalkozást az Amper Klubban: április 22-én a műfaj egyik nagy veteránja, a francia Olivier Giacomotto érkezik hozzánk, Metha cimboránk kíséretében!

Olivier Giacomotto a kétezres évek eleje óta aktív producer. Az évek során a négypernégy alapú zenék szinte összes műfaját végigjárta: techno, house, tech-house, deep house és electro house is szerepel a katalógusában. Olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Umek vagy Popof és a kiadók terén sem kell szégyenlősködnie: megjelenései a legnagyobb labeleknél tűntek fel, elég ha a Toolroomot vagy a Get Physicalt említjük, nem beszélve sajátjáról, a Definitive Recordsról, amelyet John Acquavivával közösen igazgat. A Beatport listáit rendszeresen ostromolja, 2015-ben például tech house kategóriában az ő kiadványai keltek el a legtöbb példányszámban. Biztosak lehetünk benne, hogy hihetetlenül hozzáértő, okos szettel áll elő, amely egyben mindenkit megmozgat majd.

Metha visszatérő vendég nálunk, nem véletlenül. A Be Massive sorozat főnöke mindig pontosan tudja, hogy mire vágyik a közönség. Precíz, morcosan táncra buzdító DJ szettjei mellett saját zenéivel is egyre nagyobb sikereket arat, a techno és tech house szféra nemzetközi nagyjai is rendszeresen pörgetik azokat.

Igazi techno – tech house csemege lesz tehát ez, amit vétek lenne kihagyni. A belépő éjfél előtt egy ezres, éjfél után 1300 Ft lesz, várunk mindenkit szerettel az Amper Klubban, április 22-én!

Oszd meg a többiekkel