en
PAUSZ + FLINTER
06.14 szo PAUSZ + FLINTER

Könnyedre vesszük a figurát június 14-én az Amper Kertben. Flinter és Pausz áll majd ugyanis a kerti pultunkba, hogy az élő zenét és az elektronikát ügyesen vegyítő szettjükkel egy kifejezetten táncolós estét penderítsenek a nyár derekán.

A “mire számíthatunk?” kérdésre a vendégeink ezt válaszolták: “Funk, ghettofunk, ghettoblues, hip hop, dnb, reggae, és mindenféle elektronika, ami hangszeres zenével keveredik. Stílusfüggetlen, nem tematikus, de mindenből a finom, nem a darálós. Lehessen rá mozogni, de akár csak inni is, amit kíván az este.” A hab a tortán pedig, hogy kizárólag lemezekről fognak játszani a srácok!

Azt pedig, hogy mit kíván az este, a hosszú évek alatt kifejlődött harmadik dj szemeikkel érezni fogják rendesen, hiszen mindkettejük gyakorlott róka már. Pauszt mostanában a leggyakrabban talán a Nappaliban kaphattátok el hangulatozás közben, Flinter pedig a Pécsi Est Café – Trafik pályán fordult meg rengetegszer. Most, együttes erejükből születik majd meg Június Tizennegyedike Kapitánya, aki a hangulatos, de táncolható zenék hadával fogja elárasztani az Amper Kertet. Várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel