en
Pécs City Karnevál After Party
09.17 szo Pécs City Karnevál After Party BASS CAMP BY NIGHT

Hatalmasat fog szólni idén a Pécsi City Karnevál! Napközben tengernyi DJ fogja ellepni a belvárost, de ahhoz, hogy egész nap karneváli hangulat uralkodjon Pécsett, az éjszakát sem felejthetjük el. A különleges alkalom különleges fellépőkért kiált, így az Amper Klubba a Bass Camp Orfű gárdáját hívtuk meg zenélni, akik a legkülönbözőbb basszusnehéz stílusokban fogják egymást a pultban váltani.

A Bass Camp Orfűre ha ellátogattatok idén, már tudjátok, mire számíthattok: egy rendhagyó estére, amikor újra rádöbbenhetünk arra, hogy a nem minden nap hallható zenékre is elképesztően jót lehet bulizni! A Bass Camp a mostanság mellőzött stílusokat gyűjti egy helyre, a drum’n’basstől a grime-on át a lehatárolhatatlan basszuszenékig mindent felvonultatva, amit műsorvezetőként az egyik legtehetségesebb hazai MC-vel fejelnek meg!

A budapesti alakulatot Dj Savage és Mc Fantom, Spytech & Endor és Mentalien képezi, az ex-pécsieket és jelenlegi pécsieket pedig Bergi, Sirmo és Darth Péter fogja képviselni. Így egy kicsit megidézzük a jó öreg Remete réti bulikat, de belekóstolunk a tört ütemek legaktuálisabb és legzúzósabb ágaiba is, mielőtt a tempót a house és techno ütemekhez szokottak füléhez visszaigazítjuk.

Várunk mindenkit sok-sok szeretettel az Amperben, Pécs legkedvencebb őszi zeneünnepén!

Oszd meg a többiekkel