en
PIG & DAN (ES)
10.10 szo PIG & DAN (ES) w/ Nora Matisse + Péló

Ismét egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy az Amper Klub igazi house nagyhatalommá váljon! Október 10-én, szombaton a – saját szavaikkal élve – euforikusan pumpálós zenét játszó Pig & Dan érkezik hozzánk, hogy megpróbálják leszedni a földalatti partibunkerünk tetejét.

Pig és Dan fellépései az elmúlt bő évtized alatt a legnagyobb fesztiválok főidős produkcióivá nőtték ki magukat. A dj-producer páros mindezt azzal érte el, hogy a klubzenék legjobb szegletéből válogatják a számokat: halálpontos keverésekkel pakolják egymás után a masszívan döngölő, de mégis vidám trekkeket. Itt aztán nincs semmi művészkedés, de hát nem is kell. Szombat este van, ők pedig azért jönnek, hogy rendesen megtáncoltassanak minket.

Amennyire nagy sikereket elértek dj-ként, annyira letarolták a legnevesebb kiadókat is. Jártak már a Sven Väth vezette Cocoon Recordingsnál, Richie Hawtin Plus 8-jánál vagy épp a John Digweed féle Bedrocknál. Készítettek remixet Deadmau5-nak és az Underworldnek egyaránt.

Annyi remek külföldi dj járt már nálunk, hogy rájöttünk, az ő vonatkozásukban is le tudjuk írni, hogy milyen lesz ez az este! Fogjuk meg James Zabiela állandóan kirobbanó jókedvét, Zombie Nation legpörgősebb techno slágereit, Oliver Huntemann mindent elsöprő basszusait és voálá. Na, egy ilyen buliba várunk titeket október tizedikén sok-sok szeretettel!

Budapestről is érkezik hozzánk természetesen valaki, aki a nap tematikájához igazodva kellemesen döngölős klubzenét fog szintén játszani. Ő Nora Matisse, akivel Pécsett először tavaly februárban találkozhattatok, de azóta bezsebelt már magának jópár Amperes fellépést, hiszen állandóan felrobbantja a táncteret. A helyi erők képviseletében pedig Péló keveri majd a legjobb tánczenéket, szóval ezek után mit is mondhatnánk még?! Ne hagyjátok ki ezt az estét!

Oszd meg a többiekkel