en
Pleasurekraft (A)
02.16 szo Pleasurekraft (A) w/ Daniel Meister

Pleasurekraft az Amperben! Innentől ez a leírás teljesen okafogyottá válik, mást úgysem kell mondani ahhoz, hogy a környék összes techno rajongója azonnal elinduljon a klub irányába, hiszen várhatóan kozmikus energiák mozdulnak majd meg, olyan hatalmas lesz ez az éjszaka!

Pleasurekraft 2010-es száma, a Tarantula abszolút kihagyhatatlan, számtalan az Amperben megforduló hazai és külföldi dj szettjében hallottuk már, és most végre a megalkotójával is találkozhatunk! Pleasurekraft a techno azon szűk mezsgyéjén mozog, ahol a hegyeket lebontó ipari techno és az okoselektronika találkozik. Ha szereted Jay Lumen, Umek, Green Velvet, Alan Fitzpatrick vagy a Format:B zenéjét, Pleasukrekraftot is imádni fogod!

A zenéje jellemézseként a Facebook oldalán azt olvashatjuk, hogy a célja, hogy a kozmosz erejét és szépségét technoba öntve próbálja meg kifejezni. A #kozmikustechno legfőbb képviselője egészen biztos, hogy egy felejthetetlen szettel fog mindenkit megörvendeztetni!

Természetesen a helyi erők sem maradhatnak el! Pleasurekraft előtt és után Daniel Meister adagolja majd a finom és minőségi négynegyedeket az Amper Klub marcona hangrendszerébe.

Oszd meg a többiekkel