en
POLARIZE, JAFFA SURFA
04.01 szo POLARIZE, JAFFA SURFA w/ Daidai

Az áprilist egy igazi földalatti house – techno bulival kezdjük az Amper Klubban: elsején az All In Records kiadó képviseletében Polarize és Jaffa Surfa érkezik hozzánk, hogy egy kicsit megdöngesse a Funktion One hangrendszerünket.

Polarize több mint másfél évtizede meghatározó figurája a hazai négynegyed közegnek. Miután DJ-ként már meghódította az országot és a román Midi Clubban is rezidenskedett két évet, 2009-ben megalapította az All In Recordsot, ami azóta nemzetközileg is meghatározó pontja lett a bakelit alapokon terjeszkedő kiadóknak. Közben bejárta egész Európát szettjeivel: fellépett már többek között a londoni Fabricben, a berlini Tresorban és az ibizai Cocoonban is. Szettjeiben a house és a techno szinte összes elburjánzása megjelenik, legyen az letisztult dub techno, gonosz acid house, vagy taposós tech house. Pola néven producerként is aktív, számos sikeres megjelenésen van már túl.

Jaffa Surfa az All In Records egyik leginkább foglalkoztatott tagja, mind a saját produkciókat, mind a fellépéseket tekintve. Polarize-hoz hasonlóan megfordult már több jelentős európai klubban, Olaszországtól kezdve, Svájcon át egészen Belgiumig, szerzeményeit pedig olyan nevek játsszák rendszeresen, mint Ricardo Villalobos, Apollonia, vagy Matthias Tanzmann. Szettjei esetében lehetetlen kiszámítani, hogy milyen lemez kerül fel, abban viszont mindig biztosak lehetünk, hogy láb nem marad mozdulatlanul.

Persze a pécsi erőket sem felejtjük el: a DAIDAI négyesfogata is betér hozzánk játszani egyet, így abszolút teljessé a négynegyed körképünk. A belépő éjfél előtt 1000, éjfél után 1300 Ft lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel