en
POPOF (FR – Cocoon Recordings)
12.20 szo POPOF (FR – Cocoon Recordings) w/ Sikztah + Sirmo + Poli + Bøc

Popof december 20-án az Amperben fog zenélni! A minőségi négynegyedek alkotják a zenei profilunk jelentős részét, a James Zabiela, Format:B, The Subs és Zombie Nation alkotta sorba pedig a francia techno-house mester tökéletesen beleillik. Úgyhogy, az év utolsó napjaira még bedobunk egy masszív bombát, hogy tényleg emlékezetesen zárhassuk le 2014-et.

Párizsi vendégünk az elektronikus zenei világ legnagyobb aktuális előadói közé tartozik. A Cocoon-nál és a Turbo Recordingsnál is jelentek meg kiadványai, aminél nagyobb megtiszteltetést nehezen találni ebben a szakmában. Kapósságát pedig a milliónyi fellépése mellett jól jelzi, hogy a Depeche Mode, a Chemical Brothers, Moby, Tiga és Booka Shade egyaránt felkérték egy-egy remixre. Karrierje során pedig valószínűleg többször körbejárta a világot, mint ahányszor egy átlagos űrmisszió közben egy asztronauta megkerüli a Földet.

Szettjeiben a dallamosan búgó deep house-tól a döngölő minimál techno számokig szokott kalandozni, tehát egészen biztos, hogy hatalmasat fogunk ezúttal is bulizni! Arra pedig nem is találunk szavakat, hogy mennyire várjuk, hogy december 20-án megérkezzen Pécsre – de, ha nektek eszetekbe jut valami frappáns, írjátok meg egy kommentben… vagy mondjátok el nekünk nemsokára élőben, az Amperben!

Oszd meg a többiekkel