en
Andrey Pushkarev (RU)
01.13 szo Andrey Pushkarev (RU) w/ Peter Hyde, Bodoo

Oroszország utazó deep house nagykövete, Andrey Pushkarev az Amper közönségének is elcsavarta már a fejét és megígérte, hogy vissza fog térni. Január 13-án újra a legminőségibb négynegyedek fognak nálunk szólni, melyben Peter Hyde és Bodoo barátunk is az orosz vendégünk segítségére lesz

Andrey Pushkarev a deepmix.ru nevű rádióadó alapítója, melyet 2011-ig vezetett. Eközben persze folyamatosan turnézott, hogy minél több helyen mutathassa meg a páratlan lemezgyűjteményének egy-egy szeletét. Ő azon régi vonalas dj-k közé tartozik, akik a hosszú szetteket szeretik. Több órán keresztül, folyamatosan lüktetve, gondosan építik a fellépésüket, végig tökéletesen keverve – olyan, minta nem különböző számokat hallanánk, hanem egy megkomponált darabot. Ez az este pedig azon kevesek közé fog tartozni, ahol a house számok pumpálására elvesztjük az időérzékünket és egyszer csak azt vesszük észre, hogy hajnal van, mi pedig még mindig táncolunk.

Persze, nem egyedül fog Andrey Pushkarev fellépni, mellette a helyi erők képviseletében jelen lesz Peter Hyde és Bodoo is, akik az este tematikájához illeszkedve, a legfinomabb house zenék közül fognak válogatni. Ha tehát szeretitek a minőségi négynegyedeket, ezen a szombaton is az Amperben a helyetek!

Oszd meg a többiekkel