en
RAFAEL CERATO (UK)
03.11 szo RAFAEL CERATO (UK) w/ TheFirth, BØC

Az Észak-Franciaországból származó, Londonban élő Rafael Cerato népszerűsége meredeken emelkedik – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy csak tavaly 30 ország pecsétjével gazdagodott az útlevele. Zenéinek legfontosabb alkotóeleme az érzelem, egészen különleges érzékkel nyúl hozzá a stílus sajátosságából fakadóan monoton dobalapokhoz, hihetetlen atmoszférát teremtve ezzel a közönség soraiban. Ezt az érzéket egyre több kiadó szúrja ki magának: Cerato neve feltűnt már a Systematic Recordingsnál, a berlini Stil Vor Talentnél és a Solomun nevével fémjelzett Diynamic Musicnál is.

A fel –, és levezetésről hazai erők fognak gondoskodni: Budapestről érkezik az Analogue Soul és a Contra Mundum rendezvényeken is rendszeresen feltűnő TheFirth páros, míg kicsiny városunkat a BETWIXT bulik feje, BØC képviseli, így a techno igen széles szeletét fedjük majd le az este folyamán.

Kellemes kis csörtének nézünk tehát elébe március 11-én, a belépő éjfél előtt egy ezres, utána 1300 Ft lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel