en
RAFAEL CERATO (UK)
04.15 szo RAFAEL CERATO (UK) w/ LavaLava, BØC

Az Észak-Franciaországból származó, Londonban élő Rafael Cerato népszerűsége meredeken emelkedik – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy csak tavaly 30 ország pecsétjével gazdagodott az útlevele. Zenéinek legfontosabb alkotóeleme az érzelem, egészen különleges érzékkel nyúl hozzá a stílus sajátosságából fakadóan monoton dobalapokhoz, hihetetlen atmoszférát teremtve ezzel a közönség soraiban. Ezt az érzéket egyre több kiadó szúrja ki magának: Cerato neve feltűnt már a Systematic Recordingsnál, a berlini Stil Vor Talentnél és a Solomun nevével fémjelzett Diynamic Musicnál is.

A LavaLava hármasa – Tolo, Falcao és Fanki Rdm – csaknem egy évtizede üde színfoltja a budapesti éjszakának – olyan neveket csábítottak már el estjeikre, mint Deetron, Leon Vynehall, Max Cooper, Maya Jane Coles, Roman Flügel vagy Sei A, amellett persze, hogy a hazai house és techno közeg összes jelentős figurája megfordult már náluk az évek során. Hogy zeneileg milyen egy LavaLava est? Szerethető house és techno, ami mellett az önfeledt tánc garantált.

A felvezetésről kedvenc BØC-unk gondoskodik majd, aki szintén előkapja a legfinomabb house muzsikáit. A belépő éjfélig egy ezres, utána 1300 Ft lesz, találkozzunk hát április 15-én az Amper Klubban!

Oszd meg a többiekkel