en
RAMIN SAYYAH + NORA MATISSE
01.21 szo RAMIN SAYYAH + NORA MATISSE w/ Gregory Galahad

Az igazán finom house és techno szerelmesei különösen örülhetnek január 21-én: Ramin Sayyah és Nora Matisse látogat el az Amper Klubba!

Ramin Sayyah-t ismerősként köszönthetjük majd plexink mögött: tavaly szeptemberben ő ugrott be a Super Flu helyett és aki jelen volt, egészen biztosan emlékszik rá – abszolút kiemelkedő szelekcióval örvendeztetett meg minket. Az iráni fiatalember a legjelentősebb budapesti szórakozóhelyeken, illetve saját sorozatának, az Analogue Soulnak a keretein belül rendszeresen bizonyítja, hogy különleges adottsága van az érzelmek, hangulatok prezentálásához. Az Analogue Soul elnevezés egyébként nem véletlen: az analóg hangzásvilág is igen erősen jelen van Sayyah szettjeiben.

Nora Matisse az egyik kedvenc visszatérő vendégünk: minden látogatása alkalmával játszi könnyedséggel táncoltatta meg klubunk közönségét és biztosra vehetjük, hogy ez most sem lesz másként. Amennyire csinos, annyira remek érzékkel válogat a négynegyed alapú zenék széles skálájából, legyen az lágy deep house, pattogós tech house, vagy akár keményebb techno. Amellett, hogy DJ-ként az ország minden részén megfordul, saját zenéivel is egyre jelentősebb sikereket ér el.

Természetesen ezúttal sem feledkezünk meg a pécsi erőkről: városunkat Gregory Galahad fogja képviselni. A fiatal producer főként a minimal techno területén mozog, szerzeményei igen szép helyezéseket érnek el a Beatport listáin.

A belépő éjfélig 1000Ft, éjfél után 1300 Ft lesz, várunk tehát mindenkit szeretettel január 21-én!

Oszd meg a többiekkel