en
RAMON TAPIA (BE)
09.26 szo RAMON TAPIA (BE) w/ Budai + Dj Mira Joo

Felkészültetek egy újabb elképesztő house-techno szeánszra?! Ramon Tapia belga dj, producer érkezik szeptember 26-án az Amper Klubba, aki ott fogja a zenélést folytatni, ahol James Zabiela, a Format:B és Oliver Huntemann abbahagyta!

A minőségi négynegyedekben utazik az Ibizát is megjárt legújabb vendégünk. Két kiadót vezet – a Say What?-ot és az Aella Music-ot, miközben egymást követik a megjelenései és folyamatosan turnézik. Persze, számunkra inkább az a fontos, hogy bárhol is lépjen fel, mindenhol elájul tőle a közönség.

A köztudatba igazán 2010-ben robbant be, miután a legendás New York-i kiadó, a Strictly Rhythm legújabb mixének elkészítésére kérték fel. Hangzásvilágát ekkor már a táncparkett-barát, masszívan döngölő, de mégis változatos számok jellemezték, aminek ma is köszönheti rajongótáborát. Zenéje a belga és holland technótól örökölte a súlyos basszusait, amire hol latinos dallamokat, hol törzsi ütemeket csempész. Ez a képlet pedig olyan szetteket eredményez, amik rendre felrobbantják a táncteret.

Ha már a tánctér felrobbantásánál járunk, itt említjük meg, hogy velünk lesz az este folyamán a deep house és techno egyik legelismertebb hazai dj-je, Budai is! Sőt, nem kell egyedül utaznia Budapestről, hiszen vele tart Mira is, akit egyrészt a Be Massive-ből ismerhettek, másrészt pedig az Amperből, hisz nem egyszer megfordult már nálunk a rá jellemző basszus-house-techno szettjeivel.

Szeptember 26-án tehát várunk mindenkit sok-sok szeretettel, hogy letáncoljuk a lábainkat! Mikre nem jók az okostelefonok: Oliver Huntemann ittjártakor a zsebünkben bekapcsolva felejtett lépésmérő alkalmazásunk azt mutatta, hogy 22 kilómétert tettünk meg az éjszaka leforgása alatt az Amperben… nos, Ramon Tapia alatt ezt a csúcsot meg tervezzük dönteni, pedig akik ott voltak, jól tudják, Oliver nagyon magasra rakta a lécet!

Oszd meg a többiekkel