en
Re.You (DE)
11.29 pén Re.You (DE) W/ Tolo + FeZ + Falcao (LavaLava)

A germán elektronika rajongóinak biztosan fel fog csillanni a szemük, hiszen az Amperbe látogat Berlin egyik legfelkapottabb dj-producere, Re.You! Az est házigazdái pedig a négynegyedek hazai helytartói, azaz a LavaLava szervezőcsapat tagjai lesznek.

Re.You karrierje rohamléptekben ível 2009 óta felfelé. Fellépések és kiadványok sűrű sorozata indult el, miután Ulmból Berlinbe költözött és leszerződott a Souvenir kiadóhoz. Azóta olyan neves labeleknél is jelentek meg számai, mint a Kompakt, a Mobilee, vagy épp a Cocoon. Zenéje a deep/tech house mezsgyéjén mozog, magával rántó beatekkel és vokálrészletekkel. Ugyan szigorú négynegyedekre építkezik, de lerí a zenéiről, hogy hatalmas hip-hop rajongó, ami egyfajta lazaságot és sajátos lüktetést kölcsönöz a szettjeinek.

Az impresszív diszkográfia persze a rendezvényszervezők figyelmét is felkeltette, így az évek során Berlinből kilépve olyan helyeken is fellépett, mint a legendás londoni Fabric, az Amsterdam Dance Event, vagy a Sonar fesztivál. Turnéja során Magyarországot sem kerülte el, tavaly a LavaLava szervezésében járt már Budapesten, idén pedig szerencsére Pécs is felkerült a listára.

A Tolo, FeZ és Falcao alkotta LavaLava Budapest egyik legnevesebb szervezőcsapatává nőtt az évek során. Főként a deep house, tech house és techno stílusokra építkeznek és klubestjeiken gyakran vendégül látják kedvenc előadóikat is. Így járt náluk a Berlin Bash sorozatuk keretében Re.You is, de többek között elhívták már Max Coopert, Maya Jane Colesot, Matadort és Ryan Davist. DJ-ként pedig országos szinten is egyre több fellépésük van.

Tehát a „Több Technót Mecsekaljára” program mellett ezzel a bulival elindítjuk az „Igényes Hupogást Mindenkinek” sorozatunkat, ahol egy éjszakányi négynegyeddel radírozzuk ki a rossz gondolatokat mindenki elméjéből, hogy hajnalra csak gondtalan mosolyok maradjanak az arcokon.

Oszd meg a többiekkel