en
REVUE
06.13 pén REVUE

Az Amper Kertnél ideálisabb helyszínt nem is találhatnánk a hirtelen itt termett nyári esték eltöltésére. Kényelmesen tágas, a pult hosszú, és egy kis tánctér is otthonra talált a város elektronikus zenei dokkolójának fedetlen részlegében. És, hogy a zenére se legyen panasz, június 13-án a Revue, azaz Sívó Dániel legújabb zenei projektje fog hozzánk érkezni, hogy egy kellemes fesztiváli hajnal hangulatát idézze meg nekünk.

A Revue az electropop, deep house és az újvonalas disco elegyével és kifinomult ízlésével a hazai éjszakai élet egyik legstílusosabb színfoltja. A számait hallgatva olyan hangulatunk van, mintha a Szigeten sétálnánk egy lampionokkal kivilágított ösvényen és azt hallgatnánk, ahogy az egyik színpadról átszűrődő lágy elektronika ütemei keverednek a baloldalt akusztikus koncertet adó banda szólamaival. Felhozatalában találni Hangmás remixet, az egyik számán a Polar Dear Borsos Olegje, a másikon pedig a Golf Widow Club énekel, miközben Szieber Attila gitározik, legutóbb pedig FTBA-val készített egy húzós deep house lemezt. Fülbemászó zenéi éppen beletrafálnak arra a pontra, ahol az elektronikus- és az élő zenéhez szokott közönség is jól fogja magát érezni – amit jól jelez, hogy a klubok mellett a Halott Pénz zenekar is felkérte Dánielt egy szettre az A38-as koncertjük alkalmával. 

Tehát egészen biztosak vagyunk benne, hogy az Amper Kert lesz június 13-án a leghangulatosabb hely a városban. Este 10-kor nyitjuk ki a kaput, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel