en
Rewind
10.19 szo Rewind Palotai + Cadik + MC Zeek

A Rewind az ország egyik legrégebbi rendezvénysorozata, melyet immáron 15 éve indított útnak Palotai és Cadik. A kezdetben hip-hop és tört ütemekből építkező estek folyamatosan követték az új zenei stílusok kialakulását, miközben megőrízték a rájuk jellemző hangulatot. A jelenbe érve a dubstep és legújabban a trap hatásai vegyültek a másfél évtized alatt összegyűlt tapasztalattal és az út közben beszerzett rengeteg kiadatlan zenével.

Már a Rewind 10 éves jubileuma is jópár éve volt, azonban még mindig megható az esemény szövegét visszaolvasni: “… 1999-re annyi energia gyűlt össze underground körökben a városban, hogy az azóta is tart, sőt, az tart ki azóta is, főleg azoknak köszönhetően, akik megszállott elkötelezettséggel szállították és szállítják a gondosan kiválogatott, jobbnál jobb zenéket, na és annak, hogy néha megállítják az időt és visszatekerik. Reeewiiiind! Így, aki ügyes volt és jól teljesített, az az elmúlt tíz év több mint 500 buliján több ezer órát fiatalodhatott, és így majdnem ugyanolyan fiatalon vághat neki a tíz éves fennállást ünneplő rendezvénynek, mint amilyen az elsőn volt ott, a Kopaszi gáton, ahol az égig értek a kezek és homlokig a pupillák. Ha ez így megy tovább, sose halunk meg.”

Magyarország egyik legikonikusabb rendezvénysorozata jön el Pécsre, Palotai és Cadik mellett MC Zeekkel kiegészülve, hogy minket is visszatekerjenek pár órával. Ugyan az álmennyezetet az Amper Klubból kiszedték, de a kezek még így is biztosak vagyunk benne, hogy a plafonig fognak érni! Ami pedig külön örömködésre adhat okot, hogy viszonylag rendszeresre tervezzük a Rewind fiatalító kúrát, az egészségetek megőrzése érdekében pár havonta biztosan ellátogathattok majd egy foglalkozásra hozzánk!

Oszd meg a többiekkel