en
ROBERT BABICZ (DE)
11.12 szo ROBERT BABICZ (DE) w/ Caspar Heine (De) + Péló

A techno és house rajongói ismét a tenyerüket dörzsölhetik, hisz egy újabb legenda érkezik az Amper Klubba! Kölnből fog minket meglátogatni Robert Babicz, aki a szakma és a közönség elismerését már rég kivívta magának, most pedig végre a pécsiek is sorra kerülnek! A helyi hősök sem maradnak el persze, ezúttal az FPT Pélója, valamint Caspar Heine fog a német vendégünk mellett pörgetni.

Robert Babicz személyében egy olyan figuráról beszélünk, aki azért hozott létre kiadót – stílszerűen BabiczStyle névvel – hogy a saját zenéit egy helyen adhassa ki. Munkásságát nem egyszerű követni, hiszen a ’90-es évek óta aktív producer tucatnyi alteregót használ, találkozhattatok már vele Rob Acid, Dicabor, Stonetec, Acid Warrior, Colone, Origin név alatt… hogy csak egy párat említsünk. Amikor nem a kiadóját vezeti és a saját számait írja, akkor pedig hangmérnökként dolgozik együtt a szcéna legnagyobb neveivel. Azon pedig talán meg sem lepődtök, hogy mindemellett fotóművész és filmeket is készít.

Ennek megfelelően egy kivételes szettre számíthattok Robert Babicztől. Sajátos érzékkel keveri az elszállós, könnyed elektronikát a gyönyörűen felépített, húzós house számokkal és a géphangokból összerakott, savas és döngölő technóval, ami egy rettentően izgalmas és egyedi éjszakát fog eredményezni!

Hazai színekben érkezik Pécs elektronikus zenei életének egyik meghatározó figurája, Péló, aki a Fiatal Pornósztárok Találkozója tagjaként időtlen idők óta hirdeti a városban a kifinomult és igényes négynegyedek igéjét. Igazából el sem tudjuk képzelni a várost nélküle, és mindig nagyon örülünk, amikor leugrik hozzánk az Amperbe! Mellette pedig ezen az alkalmon debütál nálunk Caspar Heine, természetesen house és techno számokkal felvértezve.

Mit is mondhatnánk még, érkezzetek időben és maradjatok sokáig, ezt az estét egyhamar biztos nem fogjuk elfelejteni!

Oszd meg a többiekkel