en
SECRET FACTORY
02.04 szo SECRET FACTORY w/ Daniel Meister

Az Amper Klubban célunk az is, hogy helyet adjunk a legjelentősebb hazai produkcióknak. A Secret Factory régóta a radarunkon volt, február 4-én pedig végre birtokba veszik egy jóízű szett erejéig szeretett Funktion One hangrendszerünket!

A soproni illetőségű Secret Factory több mint 15 éve stabil pontja a hazai klubéletnek. Szeretett városukban magabiztosan kormányozzák a Secret Fusion nevű sorozatot – olyan külföldi neveket sikerült már odacsábítaniuk, mint Florian Meindl, Jan Blomqvist, Rodriguez Jr. Vagy Felix Kröcher. DJ-ként természetesen az ország minden pontján megfordultak már, szettjeikben hihetetlenül magas szinten vegyítik a house és a techno összes alműfaját, mindenkori közönségüket a lehető legkülönlegesebb utazásra invitálva ezzel. Producerként is jeleskednek: 2016-os bemutatkozó EP-jük a berlini Resopol Schallware kiadónál jelent meg, ahol korábban olyan művészek anyagai is feltűntek, mint Maceo Plex vagy Oliver Koletzki.

A minőségi felvezetésről Daniel Meister fog gondoskodni – a fiatal DJ/producer nem először áll majd a keverőink mögé, ami nem véletlen. Szettjei remek ízlésről tesznek tanúbizonyságot, saját szerzeményei pedig egyre hangosabb sikereket érnek el tech house körökben.

A belépő éjfélig egy ezres, éjfél után 1300 Ft lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel