en
SHE FIRE w/ DJ Ren + Mira + Cheeky
04.26 szo SHE FIRE w/ DJ Ren + Mira + Cheeky

“Sikerük titka, hogy női bájaikkal nem a szemekre, hanem a fülekre akarnak hatni, közvetítve az értéket, amit életükben az egyik legfontosabbnak tartanak: a zenét.” – Nem is fogalmazhattuk volna meg szebben a SHE FIRE lényegét. Miss Cheeky, DJ Ren és Mira április 26-án a technótól a breaksen át a tech-house-ig és drum’n’bassig terjedő skáláról válogatva fogja végre Pécsett is megmutatni, hogy az országban talán egyedülálló női négyes dj csapat bulijairól miért áradozik mindenki, aki Budapesten vagy vidéki fellépéseik egyikén megfordult már. 

A “női dj” fogalmának átalakításában kétségtelenül nagy szerepet játszott a SHE FIRE mindegyik tagja.
DJ Ren nevével a Tilos Rádió Dzsungel Könyve műsorában, valamint a Budapest Jungle rendezvénysorozaton találkozhattok a legtöbbet, hiszen előbbinek házigazdája, utóbbinak pedig rezidense és a drum’n’bass szcéna egyik megkerülhetetlen lemezlovasaként tartják számon. 

Miss Cheeky szintén több, mint tíz éve kezdte pályafutását Szegeden, jelenleg Budapesten él és dj-ként a breakbeat, drum’n’bass, techno és tech-house egyvelegéből válogatja a számokat a SHE FIRE csapatában, nappal pedig az antropos.hu újságírója.
Mira pedig a tehcno, breaks, tech-house vonalon jártas, a SHE FIRE mellett állandó tagja a Be Massive és a No Disco rendezvénysorozatoknak, rezidens DJ a Corvintetőn. 

Mindenki felkötheti tehát a nadrágot, ha a lányokkal fel akarja venni a versenyt és még a legszőrösszívűbb kritikusoknak sem lehet egy szavuk sem, hiszen az este folyamán a Pioneer felszerelés mellett a lemezjátszóink is elő fognak kerülni. A belépő a szokásos 600 forintos lesz, várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel