en
SIKZTAH, MIRA JOO
03.18 szo SIKZTAH, MIRA JOO w/ StereA

A külföldi vendégek hada mellett az Amper Klubban természetesen nem feledkezünk meg a hazai ászokról sem: március 18-ára meghívtuk két jóbarátunkat, Mira Joo-t és Sikztah-t, hogy rittyentsenek nekünk egy jóízű hazai technopartit!

Mira 2016-os éve igazán mozgalmasra sikeredett: amellett, hogy a Be Massive kollektíva tagjaként fellépés fellépést követett szerte az országban, a Burn Residency országos győzteseként Ibizára is kijutott egy 3 hetes DJ versenytáborba. A többek között Carl Cox, Dubfire és John Digweed jelenlétében lezajlott kihívássorozat hatalmas sikerrel zárult számára, hiszen a második helyezést sikerült besöpörnie, amelynek eredményképpen olyan legendás helyszíneken is zenélt, mint a Mambo Café, vagy a Privilege.

Sikztah többször is megfordult már nálunk, ami nem véletlen: a hazai techno szféra egyik legkiemelkedőbb alakja, aki nem csak egy minden hájjal megkent DJ, hanem Akos Veecs oldalán, The Save-ként sikeres producer is. Programszervezői munkája is országosan elismert: több nagynevű sorozat mögött is ő áll, sorozatosan csábítva a nagyobbnál nagyobb neveket szeretett városába, Győrbe.

Az este felvezetéséről Sterea felel majd, a tőle megszokott profizmussal. A belépő éjfél előtt 1000, éjfél után 1300 Ft lesz, várunk tehát titeket szeretettel március 18-án!

Oszd meg a többiekkel