en
Soul on Wax w/ Marc Hype (DE)
02.07 pén Soul on Wax w/ Marc Hype (DE) Vinyl Warriorz + Venom + Acid + Turner

Egy jó kis sűrű hip-hop/funk műsorral kezdi meg az évet az Amper Klub, a február 7-re tervezett line-up pedig olyan bivalyerős, hogy átfog nyúlni a másnap, a Nappaliban tartott Lemezbörzébe is.

Viszonylag rendszeresen, másfél-két havonta számíthattok hasonló mókára, a Soul on Wax czinderi utcai inkarnációján, hogy ne csak a négynegyedekről szóljon a világ. A széria első felvonásának vendége a berlini Marc Hype, aki 1988-ban ált először az ezüst Technics-ek mögé, és azóta, hosszabb időre el sem lépett mögülük! Kétszeres német-dj bajnok, kinek szettjeiben profi lemezjátszó kezelés mellett egyesül a minőségi hip-hop, a táncparkettrobbantó funk, vagy egy adag különleges bootleg és mash-up! New York, Thaiföld, India vagy Hong Kong csak egy kis része azoknak a helyeknek, ahol már sokadszorra fordul meg egy turné alkalmával, mint a minőségi fekete zene nagykövete. Mixtape-jei mellett, kizárólag ritka kislemezekkel előadott szettjei és Jim Dunloop billentyűssel közös élő-produkciója is ismerős lehet, de aki két évvel ezelőtt hallotta őt eddigi egyetlen pécsi fellépése alkalmával, az most biztosan ott lesz az Amperben, hogy ezúttal is végigtáncoljon egy sistergős scratchekkel tarkított szettet! Azt pedig már csak bónuszként tesszük hozzá, hogy Marc lemezeit a Melting Pot Music jelenteti meg, aminél coolabb független lemezkiadót keveset találni napjainkban Európában. Ha pedig ütemgyártásba kezd, akkor arra olyan legendák rappelnek, mint Masta Ace vagy a Souls of Mischief. 

Német vendégünk mellett Budapestről érkezik, – hogy kezelésbe vegye a lemezjátszókat és alaposan koptassa a keverők crossfader-ét – a Vinyl Warriorz gárdája. Q-Cee és Dugó ez alkalommal pedig a villámkezű Sonnykrafttal is kiegészül, a party másnapján pedig megtartja első Karcosok klubja rendezvényét a Nappaliban havonta jelentkező lemezbörzén. A Soul on Wax házigazdái Acid, Turner és Venom lesznek, akik február 7-én is bakelit kollekciójuk legjobb darabjait pakolják majd a lemezjátszók tűi alá!

Oszd meg a többiekkel