en
SPACE INHALERZ + DUBLIC
04.25 szo SPACE INHALERZ + DUBLIC w/ ELEKTROLYSE (DE)

Az orbitális Space Inhalerz születésnap után hagyunk egy kis időt a regenerálódásra, de április 25-én hasonlóan súlyos mókával térünk vissza. Az Űr Kapitány lángoló űrhajóján a Dublic ikerpár, valamint az Elektrolyse csapata érkezik a Space Inhalerzék mellé, hogy újabb kísérletet tegyenek az Amper lebontására.

A Dublic tesók a hip hop svágját a breakbeat svungjával ötvözik, nyakon öntve trappel, drum’n’bass-szel, elektróval és nagyjából mindennel, ami dögös és basszusos, úgyhogy nem véletlenül bukkannak fel rendszeresen mifelénk. Eközben Budapesten DJ Palotaival és Wondawulffal a Future Music bulikban lankadatlanul tomboltatják a tömeget, a Signal Events rendezvényeken pedig olyan arcokkal lépnek fel együtt, mint Zeds Dead, Adam Freelan, Caspa, vagy a What So Not. Remixeiket pedig a Stanton Warriors, Krafty Kuts és a Dub Pistols is pörgeti! Szóval a menőség faktor jó magasan lesz ezen az estén is!

Különleges warmup szettel készül Don Ravy és TuneIn, azaz az Elektrolyse párosa is, akik Németországból nemcsak magukat hozták Pécsre, hanem az ismert és számunkra felfedezésre váró német producerek rengeteg-rengeteg house zenéjét. Az este házigazdáiként a Space Inhalerz tagjai pedig a súlyostól a nagyon súlyosig terjedő skáláról válogatják majd össze a kedvenc techno, electro, trap, drum’n’bass számaikat, hogy komplett legyen az éjszaka és megint ne menjünk haza hajnalig!

Oszd meg a többiekkel