en
STADIUMX
09.24 szo STADIUMX Exhaler + PRTGL

10-es skálán 11-ig tekerjük az energiát legalább! Szeptember 24-én a világ nagyobbik részét pillanatok alatt meghódító StadiumX, a néhai Space Inhalerz tomboltatósabb fele – Boci és SerJoe, valamint a Közgáz Szerdák atyja, PRTGL fog fellépni az Amper Klubban!

Már-már mesébe illő magyar producerekről olyat olvasni, hogy “remixet készítettek David Guettának, sőt, fel is léptek vele egy színpadon Ibizán”, vagy, hogy “közösen írtak számot Nicky Romeroval”. Ezek után meg sem lepődünk a Beatportos listavezető helyeken, vagy azon a tényen, hogy a Protocol kiadó legsikeresebb száma is az ő nevükhöz fűződik, amiért platina lemezt kaptak. Bizony, ahogy azt a PEN-en is láthattátok, a StadiumX mindent elsöprő erővel hódítja meg a közönséget, bármerre is járjon, szeptember 24-én pedig kő kövön nem marad majd az Amperben.

Ha már egy estét szentelünk a féktelen tombolásnak, vissza kellett, hogy hívjuk a városunkat oly sok éven át lázban tartó Space Inhalerz két tagját is, hogy álljanak újra az Amper dj-pultja mögé, a legsúlyosabb számaikkal felvértezve. Boci és SerJoe egy közös szettel készül, hogy a kedvenc partihimnuszaik mellett azt is megmutassák, mire pörögtek szívesen az elmúlt másfél évben. PRTGL pedig az amperes fellépésein mindig megragadja az alkalmat, hogy az elektronikus zenék iránti rajongását kiélhesse, így akár még táncolós house számokra is számíthatunk tőle!

Oszd meg a többiekkel