en
SUPER FLU (DE)
09.10 szo SUPER FLU (DE) w/ Nora Matisse + Dj Mellow

Egy elképesztő bulival indítjuk a 2016-os őszi szezont, hiszen az egyik legfelkapottabb német producer páros, a SUPER FLU fogja újra életre kelteni az Amper Klub masszív Funktion-One hangrendszerét! Budapestről Nora Matisse, Pécsről pedig DJ Mellow fog a mókához csatlakozni, hogy szeptembertől újra minőségi négynegyedektől legyen hangos a Czinderi utca!

A Super Flu számai abszolút partibombák. Feliks Thielemann és Mathias Schwarz táncorientált, dallamos house zenéket gyárt, széles vigyorral az arcukon. Ez a vigyor pedig csak még jobban kiszélesedik, ha felléphetnek valahol. Szettjeik alatt egy pillanatra sem lehet unatkozni, hisz mindig képesek arra, hogy a következő számmal meglepetést okozzanak – hol a house zenék gyökereihez visszanyúlva, hol jellegzetesen búgó, “németes” hangzásokat a klubba csempészve. Ügyesen lavíroznak a kemény basszusok, az elszállós kiállások és a fülbemászó vokálok között, a jó kedélyüket mindig megőrízve, úgyhogy a nyári szünet utáni első amperes bulin kivételes élményben lehet majd részetek!

Budapesti vendégünk Nora Matisse, akit már jól ismerhettek, hiszen rengetegszer fellépett az Amperben és mindig felrobbantotta a helyet. A house és techno számaival természetesen nem lesz ez másképp most sem! A Németországban született, de nálunk tanuló DJ Mellow-nak pedig az évek során sikerült elérnie, hogy pécsiként tekintsünk rá, így a helyi erőket ő fogja képviselni, a szintén dallamos-táncolós house szettjével.

Szeptember tizedikétől tehát újra él a mantra: ha szombat, Pécs és elektronikus zene, akkor Amper! Várunk mindenkit sok-sok-sok szeretettel!

Oszd meg a többiekkel