en
Szezonnyitó AmperKert
09.07 szo Szezonnyitó AmperKert w/ Myd (Fr), Dj Super Bush (Es), Truesounds, Betwixt
Az idei nyár sem telhet el AmperKert nélkül! Mielőtt még átengedjük a terepet a vérbeli klubestéknek, szeptember 7-én kinyitjuk a kertrészt és a klubot egyaránt, hogy ismét egy igazi minifesztivált varázsoljunk a Czinderi utcába!

 Ezúttal is egy jóféle mozizással kezdjük az estét: 19.30-tól a Boogie Nights fog segíteni abban, hogy mindenkinél beüssön a szombat esti láz. Közben persze egyéb érzékszerveiteket is kényeztetjük majd: street food kitelepülések és frissítő nyári itókák is helyben lesznek.
 
Áttérve az ütemekre, az este kulcsszava ezúttal a disco lesz: a 2000-2010-es évek elektronikus zenéjét alapjaiban meghatározta a francia house / electro vonulat, ebben pedig kulcsszerepe volt az Ed Banger Recordsnak. A kiadó istállójából olyan nevek jutottak világsikerig, mint a Justice, SebastiAn, a Cassius vagy Mr. Oizo, de a Daft Punk is gyakran sertepertélt körülöttük. Óriási örömmel jelentjük, hogy ebből a társaságból sikerült fellépőt igazolnunk az AmperKertbe: szeptember 7-én Myd érkezik hozzánk!


 
Myd évek óta fontos karaktere a francia szcénának, a Club cheval kollektíva tagja, az Ed Banger Records előtt pedig az egykori Bromance Recordsnál is aktívan munkálkodott. Saját trackjeiben és DJ szettjeiben a disco, a house, az electro és a techno alkot ízléses elegyet, kellően változatossá téve az összképet. Ami teljesen garantált: le fogjuk táncolni a cipőtalpunkat!


 
Myd mellé egy ifjú román / spanyol diszkótitán, DJ Super Bush érkezik az AmperKert dj pultjába. Dj Super Bush a francia Chamonix Unlimited Festival és a barcelonai éjszakai élet gyakori szereplője, aki többek között PurpleDiscoMachine előtt is melegített már.


 
A hazai mezőnyt sem hanyagoljuk el: a klubban Peter Makto csapata, a több mint 15 éve aktív Truesounds Music viszi a prímet egész este, míg a kertben kedvenc pécsi elektronikus zenei műhelyünk, a BETWIXT lesz a házigazda.
 
Lényeg a lényeg – szeptember 7., AmperKert, kertmozi, ott tali!

Oszd meg a többiekkel